4 galtes de porc
1 cabeça d'alls
1 porro
2 cebes tendres
farigola
una presa de xocolata
pa sec
6 avellanes
6 ametlles
1 gra d'all
julivert
6 tomàquets
oli verge extra
sal
pebre
2 claus
1/2 l de vi negre
PREPARACIÓ
1.En una cassola marquem les galtes per totes dues bandes i les reservem. A la mateixa cassola, hi posem el porro, la ceba tendra, la cabeça d'alls tallada pel mig, l'oli i que faci xup-xup.
2. Un cop enrossit, hi tirem la meitat del vi negre. Quan s'hagi evaporat hi posem les galtes, la resta del vi negre, els tomàquets ratllats i ho cobrim d'aigua. Ho deixem fer xup-xup durant dues hores amb una branqueta de farigola i el clau. Hem de vigilar que sempre estigui cobert d'aigua fins dalt.
3. Quan han passat les dues hores, en traiem les galtes i passem la salsa pel colador xinès. Afegim la picada a la salsa (avellanes, ametlles, pa sec, presa de xocolata, all i julivert).
4. Tornem a posar les galtes dins la salsa colada i deixem que faci xup-xup durant uns 15 minuts.
5. Servim una galta per persona amb la salsa i una mica de julivert picat per sobre.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
CAUSAS Y EFECTOS
Vivimos centrados en el mundo de circunstancias y la mayoría de las causas nos pasan inadvertidas para nuestros ojos no entrenados. Así resp...
-
Pienso en ti salgo en tu busca estoy cerca antes que la noche caiga llegaré. Foto ® Ricardo
-
Joder que día, me estaba acordando de aquella película que no vi, se llamaba Cars. No la vi pero se de que va. Solo viendo el cartel y un pa...
-
Aeropuerto de AGP (Málaga). PingPongPinnng ... Pasajeros con vuelo nosedonde diríjanse a la puertas nosecuantos. Y así, con un registro de v...
No hay comentarios:
Publicar un comentario