4 mar 2017

GALTAS ESTOFADES - CARRILLERAS

4 galtes de porc
1 cabeça d'alls
1 porro
2 cebes tendres
farigola
una presa de xocolata
pa sec
6 avellanes
6 ametlles
1 gra d'all
julivert
6 tomàquets
oli verge extra
sal
pebre
2 claus
1/2 l de vi negre

PREPARACIÓ

1.En una cassola marquem les galtes per totes dues bandes i les reservem. A la mateixa cassola, hi posem el porro, la ceba tendra, la cabeça d'alls tallada pel mig, l'oli i que faci xup-xup.

2. Un cop enrossit, hi tirem la meitat del vi negre. Quan s'hagi evaporat hi posem les galtes, la resta del vi negre, els tomàquets ratllats i ho cobrim d'aigua. Ho deixem fer xup-xup durant dues hores amb una branqueta de farigola i el clau. Hem de vigilar que sempre estigui cobert d'aigua fins dalt.

3. Quan han passat les dues hores, en traiem les galtes i passem la salsa pel colador xinès. Afegim la picada a la salsa (avellanes, ametlles, pa sec, presa de xocolata, all i julivert).

4. Tornem a posar les galtes dins la salsa colada i deixem que faci xup-xup durant uns 15 minuts.

5. Servim una galta per persona amb la salsa i una mica de julivert picat per sobre.

No hay comentarios:

CAUSAS Y EFECTOS

Vivimos centrados en el mundo de circunstancias y la mayoría de las causas nos pasan inadvertidas para nuestros ojos no entrenados. Así resp...